Duke4.net Forums: Bug reports & "help me" threads - Duke4.net Forums

Jump to content

Hide message Show message
Welcome to the Duke4.net Forums!

Register an account now to get access to all board features. After you've registered and logged in, you'll be able to create topics, post replies, send and receive private messages, disable the viewing of ads and more!

  • 54 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  Topic Stats Last Comment
New Replies white console
Lazy Dog 
  • 15 Replies
  • 974 Views
New Replies Segmentation fault eduke32 in RPI (Raspbian 9 stretch)
Cesarpuig  Segmentation fault eduke32 in RPI (Raspbian 9 stretch)
  • 1 Reply
  • 248 Views
New Replies player clipping?
Lazy Dog 
  • 1 Reply
  • 473 Views
New Replies Attachments Polymost regression - floor aligned sprites
LeoD 
  • 0 Replies
  • 229 Views
New Replies keybind resets
Lazy Dog 
  • 15 Replies
  • 2,290 Views
Hot Topic (New) Attachments Control settings
axl  Rctrl - fire
  • 39 Replies
  • 2,610 Views
New Replies The Ledgeshot Bug
Trooper Dan  an Eduke32 classic
  • 11 Replies
  • 1,305 Views
Hot Topic (New) Shadow monsters
Firefly Trooper 
  • 31 Replies
  • 1,555 Views
New Replies Trying to build current Eduke32 sources with GLES support
gaula92 
  • 15 Replies
  • 864 Views
New Replies .movflag issues
Jblade  intentional or accidental?
  • 5 Replies
  • 673 Views
New Replies Questions about texture filtering menu settings
PsychoGoatee 
  • 5 Replies
  • 715 Views
New Replies Shift + KP5 does not respond
Ninety-Six 
  • 6 Replies
  • 500 Views
New Replies Eduke32 missing original 320x200 video mode on software renderer
gaula92 
  • 7 Replies
  • 901 Views
New Replies Problem with Eduke32 on Ubuntu 18.04
l_johan_k 
  • 2 Replies
  • 515 Views
New Replies Attachments 7392 producing unformatted log file
Mark 
  • 10 Replies
  • 701 Views
New Replies Blinking intro, then crash with builds after 7317
filipetolhuizen 
  • 3 Replies
  • 573 Views
New Replies r7359 and -j parameter
NightFright 
  • 3 Replies
  • 507 Views
New Replies Attachments Polymost sky[box]/brightness mess up
LeoD 
  • 5 Replies
  • 608 Views
New Replies DC Ending Silence
Ninety-Six 
  • 2 Replies
  • 471 Views
New Replies Attachments something's gone wacky with polymost
Ninety-Six 
  • 14 Replies
  • 1,650 Views
New Replies Auto Aim off?
MrEWhite 
  • 8 Replies
  • 1,646 Views
New Replies Automap creating halls of mirror effect with Polymost/Polymer
johnnythewolf 
  • 2 Replies
  • 465 Views
New Replies Attachments Bank Roll not loading
Overlord Master 
  • 8 Replies
  • 798 Views
New Replies inconsistent autoaim
Lazy Dog 
  • 3 Replies
  • 1,148 Views
New Replies Clipdist don't work
Sanek 
  • 18 Replies
  • 1,053 Views
New Replies There is a bug I've discovered. has to do with explosions and projectiles
Zaxtor  The problem starts at 2016-05-13 r5728
  • 2 Replies
  • 964 Views
New Replies Build failure due to SDL_USEFOLDER
HiPhish 
  • 6 Replies
  • 568 Views
New Replies Eduke32 saved games not appearing for some users
Trooper Dan 
  • 2 Replies
  • 441 Views
New Replies Attachments r7326 fog and viewscreens
High Treason 
  • 6 Replies
  • 773 Views
New Replies GRP auto-detection problem
Sanek  While trying to run the game without GRP file
  • 4 Replies
  • 527 Views
  • 54 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic

All copyrights and trademarks are property of their respective owners. Instead of reading this text, you could be playing Ion Fury! ;) © 2019 Voidpoint, LLC

Enter your sign in name and password


Sign in options