Duke4.net Forums: Bug reports & "help me" threads - Duke4.net Forums

Jump to content

Hide message Show message
Welcome to the Duke4.net Forums!

Register an account now to get access to all board features. After you've registered and logged in, you'll be able to create topics, post replies, send and receive private messages, disable the viewing of ads and more!

  • 37 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  Topic Stats Last Comment
Hot Topic (New) Sticky   Attachments The Official Add-on Installation Guide
Hendricks420  Answers to all your expansion pack-related questions!
  • 181 Replies
  • 57,499 Views
Hot Topic (New) Sticky   Attachments HRP Issues Thread
Jarzka  Post your HRP Problems/Issues here
  • 315 Replies
  • 34,850 Views
Locked Topic Sticky   ***Please Read This Before Posting Problems Or Bugs.***
Mblackwell  What you need to do to get help.
  • 2 Replies
  • 5,039 Views
Hot Topic (New) Sticky   I have an ATI card and all I see is white boxes!
The Angry Kiwi  How to fix the white boxes on ATI cards.
  • 32 Replies
  • 9,286 Views
Hot Topic (New) Attachments duke caribbean on eduke
duke92 
  • 33 Replies
  • 5,128 Views
Hot Topic (New) Attachments Mapster32 problems and bugs
Helixhorned  Please post them exclusively here
  • 1,174 Replies
  • 73,592 Views
New Replies HRP + POLYMER + AMD + WIN8 = Damn!
Epic Sax Nukem 
  • 5 Replies
  • 410 Views
New Replies Video Playthrough shows some problems
Paul B 
  • 2 Replies
  • 108 Views
New Replies Trouble with Lunatic build on Linux
Dr. Kylstein  undefined symbol: engine_main_arrays_are_static
  • 5 Replies
  • 135 Views
Locked Topic Attachments Multiplayer Game Options Crash (New Menu layout)
Simon_Croes 
  • 2 Replies
  • 142 Views
New Replies custom enemies stuck in water
Mark. 
  • 10 Replies
  • 322 Views
New Replies Attachments Left Devastator isn't drawn to the right height
Chip 
  • 7 Replies
  • 185 Views
New Replies Attachments TROR and clipshape problem
Mark. 
  • 4 Replies
  • 105 Views
New Replies Overused?
darkcaleb  ..
  • 8 Replies
  • 178 Views
New Replies Attachments Can't finish map in EDuke32
LeoD 
  • 8 Replies
  • 525 Views
New Replies bad performance with polymer on amd
doubletap 
  • 14 Replies
  • 280 Views
New Replies Attachments trans tables not acceptable in 6/16 synth build
Scott_AW 
  • 2 Replies
  • 124 Views
New Replies TROR bug with Eduke64 and or the Eduke32_win64.7z file.
Zaxtor  Weird TROR bug occurs with Eduke64 and Eduke32 for Windows with 64 bit
  • 2 Replies
  • 97 Views
New Replies Half-Time Bug Report
LeoD 
  • 4 Replies
  • 143 Views
New Replies Sound issue/bug
1337DirtAlliance 
  • 5 Replies
  • 165 Views
New Replies Problem with OpenGl when bought a new computer
Zaxtor 
  • 13 Replies
  • 192 Views
New Replies Attachments EDuke32 64bit crashlog creation broken [fixed]
LeoD 
  • 19 Replies
  • 712 Views
New Replies viewing models in mapster32 question...
Snake Plissken  trying to figure out if its possible to display HRP models
  • 4 Replies
  • 177 Views
New Replies adding new textures question
Snake Plissken  trying to figure out how to add custom textures for use with mapster
  • 3 Replies
  • 162 Views
New Replies Some questions about some things ...
Epic Sax Nukem 
  • 4 Replies
  • 130 Views
New Replies starting and ending screens
Mark. 
  • 2 Replies
  • 137 Views
New Replies moving sprites getting tossed by explosions is there a code to make it not get tossed?
Zaxtor 
  • 6 Replies
  • 148 Views
New Replies Actions and frame delays
Wolf 
  • 10 Replies
  • 175 Views
New Replies making models. need original sprites.
Snake Plissken  trying to learn where sprites are stored and how to extract them
  • 10 Replies
  • 435 Views
New Replies Odd spawning problem
Mark. 
  • 14 Replies
  • 311 Views
  • 37 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic

Buy Duke3D from GOG.com!

All trademarks are property of their respective owners and all comments are owned by their posters. © 2004-2014 Duke4.net

Enter your sign in name and password


Sign in options