Duke4.net Forums: Can't access Duke4.net - Duke4.net Forums

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Can't access Duke4.net

User is offline   Micky C 

  • Honored Donor

#1

I can access the forums just fine, but the actual Duke4.net page itself is down with a white background and the following message:

CRITICAL_ERROR:
Line : generic, class2.php

Error reported as: [6]: Unable to form a valid connection to mySQL. Please check that your e107_config.php contains the correct information.



What's going on? http://forums.duke4.net/public/style_emoticons/default/blink.gif
0

User is offline   Hank 

#2

View PostMicky C, on 13 June 2011 - 02:20 PM, said:

What's going on? http://forums.duke4.net/public/style_emoticons/default/blink.gif

I think they're have a private party. http://forums.duke4.net/public/style_emoticons/default/tongue.gif

I got the same message, b.t.w. no worries. I'm sure they'll fix it.
0

User is offline   LkMax 

#3

The same here, and it is happening all the time. :dukecry: At least the forums are working.
0

User is offline   Zaxtor 

#4

Get same.


CRITICAL_ERROR:
Line : generic, class2.php

Error reported as: [6]: Unable to form a valid connection to mySQL. Please check that your e107_config.php contains the correct information.
0

User is offline   VinsaneOne 

#5

It's working now, after 4 tries.
0

User is offline   Hank 

#6

View PostVinsaneOne, on 13 June 2011 - 06:59 PM, said:

It's working now, after 4 tries.

Nope! Still dead
In 26 min. Duke hits America....
0

User is offline   TerminX 

  • el fundador

  #7

The hosting for the main site is something we get for free on the same server that runs www.gtagaming.com. The reason the forums stay up no matter what happens to the site is that the forums are on a completely separate and way overpowered server donated by Plagman. I think I'm going to push Yatta towards moving the main site over to the box the forums are on sometime soon if these outages keep happening. Frankly, the outages cost us money as far as advertising goes and that's obviously not something that makes me very happy.
3

User is offline   VinsaneOne 

#8

View PostHank, on 13 June 2011 - 07:36 PM, said:

Nope! Still dead
In 26 min. Duke hits America....

Loads up for me!
0

User is offline   Micky C 

  • Honored Donor

#9

It happened again. I can access it now, but I couldn't before.

I never saw it come offline like this before I made this thread, so if the server is crashing, it must be more frequent than it's been in the past.
0

User is offline   Kathy 

#10

Anyone else have problems with forums loading?

My PC
ping forums.duke4.net
PING forums.duke4.net (88.190.14.129) 56(84) bytes of data.
64 bytes from steroid.plagman.net (88.190.14.129): icmp_seq=1 ttl=44 time=92.3 ms
64 bytes from steroid.plagman.net (88.190.14.129): icmp_seq=2 ttl=44 time=92.5 ms
....
64 bytes from steroid.plagman.net (88.190.14.129): icmp_seq=22 ttl=44 time=94.9 ms
^C
--- forums.duke4.net ping statistics ---
22 packets transmitted, 18 received, 18% packet loss, time 21039ms
rtt min/avg/max/mdev = 92.373/93.459/98.353/1.406 ms


http://network-tools...orums.duke4.net
Ping 88.190.14.129
[forums.duke4.net]
Round trip time to 88.190.14.129: 140 ms
Timed out
Round trip time to 88.190.14.129: 140 ms
Round trip time to 88.190.14.129: 140 ms
Round trip time to 88.190.14.129: 140 ms
Timed out
Round trip time to 88.190.14.129: 140 ms
Round trip time to 88.190.14.129: 140 ms
Round trip time to 88.190.14.129: 140 ms
Round trip time to 88.190.14.129: 140 ms

Average time over 10 pings: 112 ms


http://ping.eu/ping/
--- forums.duke4.net ping statistics ---
packets transmitted 	5
received 	4
packet loss 	20 %
time 	4012 ms


What is going on?

P.S. I thought duke4.net and forums.duke4.net were at completely different servers.
0

User is online   Lunick 

  • Snazzy Ex Tazzy

#11

Yeah, loading really strangely.
0

User is offline   Kathy 

#12

Now it's okay.
0

User is offline   Jeff 

#13

Kind of loading strange today. I don't think it's me, since other sites load just fine. Ping is around 210ms or so, from Canada.
0

User is online   Lunick 

  • Snazzy Ex Tazzy

#14

Loading stupidly slow here too...

Edit: Got this error message, Server busy or per-user connection limit exceeded.

This post has been edited by Lunick: 20 December 2013 - 06:40 PM

0

User is offline   ReaperMan 

#15

Loading really slow.

Took me like 3 minutes just to post this.
1

User is offline   Mike Norvak 

  • Music Producer

#16

5 minutes to upvote you and other five to post this :wub:
1

User is offline   Hank 

#17

upvote took 2sec
posting 4 sec.
but the load of the post took 3 minutes.

This post has been edited by Hank: 20 December 2013 - 09:27 PM

0

User is offline   Kathy 

#18

Problem has same symptoms as they were in November.
0

User is offline   Hank 

#19

... could be duke4 pms
1

User is offline   Yatta 

  • Pizza Lawyer

  #20

Should be ok now!

I was swapping out the hard drive on the server so the entire site was loading from my home computer in the meantime. TX please confirm.
0

User is online   Lunick 

  • Snazzy Ex Tazzy

#21

It isn't ok...
0

User is offline   ReaperMan 

#22

Still slow.
0

User is offline   Hank 

#23

http://i.imgur.com/T9Awyuy.png
0

User is offline   TerminX 

  • el fundador

  #24

Yeah, the location the server is in is having problems. There's nothing we can do about that, unfortunately.
0

User is offline   Hank 

#25

^ don't worry, I just could not resist posting the above
0

User is offline   Kathy 

#26

Here we go again...
0

User is online   Lunick 

  • Snazzy Ex Tazzy

#27

I thought it might have just been me browsing from a mobile device...
0

User is offline   Forge 

  • Speaker of the Outhouse

#28

more drunken debauchery at the Tx residence.

beer and body fluid shorting out the servers again
0

User is offline   Yatta 

  • Pizza Lawyer

  #29

View PostForge, on 25 June 2014 - 06:47 PM, said:

more drunken debauchery at the Tx residence.

beer and body fluid shorting out the servers again


The server is in France actually. Must've been something temporary. I had access the several times I logged onto the site today.
0

User is offline   Forge 

  • Speaker of the Outhouse

#30

View PostYatta, on 25 June 2014 - 08:45 PM, said:

The server is in France actually. Must've been something temporary. I had access the several times I logged onto the site today.

France?
hmm..Tx in a beret, surrounded by poodles, and half naked women racing around him on bicycles

Spoiler


no wonder the server went down for a bit

This post has been edited by Forge: 26 June 2014 - 05:46 AM

3

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic


All copyrights and trademarks not owned by Voidpoint, LLC are the sole property of their respective owners. Play Ion Fury! ;) © Voidpoint, LLC

Enter your sign in name and password


Sign in options