Duke4.net Forums: LordCrumb - Viewing Profile - Duke4.net Forums

Jump to content

Hide message Show message
Welcome to the Duke4.net Forums!

Register an account now to get access to all board features. After you've registered and logged in, you'll be able to create topics, post replies, send and receive private messages, disable the viewing of ads and more!

Reputation: 3 Neutral
Group:
Junior Members
Active Posts:
7 (0.11 per day)
Most Active In:
Hardware/Software Forum (5 posts)
Joined:
08-September 18
Profile Views:
250
Last Active:
User is offline Sep 22 2018 10:43 PM
Currently:
Offline

My Information

Age:
Age Unknown
Birthday:
Birthday Unknown
Gender:
Not Telling Not Telling

Contact Information

E-mail:
Private

Posts I've Made

  1. In Topic: Finally Got Sound Effects!

    14 September 2018 - 05:33 PM

    View PostLittle Tijn, on 13 September 2018 - 04:49 AM, said:

    Here is another link to the WDM drivers for this sound card, it the other link doesn't work:

    https://download.cne...4-10518533.html

    Checked the download and seems legit and complete.


    Ok I tried this one, but It actually made it worse. It wouldn't detect Sound or Music in Setup.

    I went back to the VXD driver and got it all back though, so no unfixable errors. I think I might just settle with this, the music isn't really that loud in the game to really hear the distortions as I play, so unless another game comes up that really pumps out the music, then I might have to rethink everything again.
  2. In Topic: Finally Got Sound Effects!

    14 September 2018 - 05:12 PM

    Oh ok, I did think it sounded awfully good compared to the other music.
  3. In Topic: Finally Got Sound Effects!

    14 September 2018 - 12:33 PM

    https://youtu.be/etHpPYPTZ3g

    Seems to be working ok during the next level screens lol

    Will try out that WDM version though.
  4. In Topic: Finally Got Sound Effects!

    12 September 2018 - 11:53 PM

    Hi mate, yeah its a VXD driver based on that DX Diagnosis.. CMAUDIO.VXD,Version 4.06.00.1096 Looks like that site might be the same driver.

    To test tonight, I added the line SET BLASTER=A220 I5 D1 H5 T4 to the Autoexec.bat file, rebooted and tried again, but the jerky-ness remained.

    Hmm.. I wonder if I should try a WDM driver for it.

    I was directed to this site previously; https://www.philscom...ia-cmi8738.html I'll see how that particular driver goes I guess.
  5. In Topic: Introduce Yourself!

    11 September 2018 - 02:18 AM

    View PostMusicallyInspired, on 09 September 2018 - 02:56 PM, said:

    Welcome!

    I know you bought a retro system, but have you tried EDuke32? It reproduces the original experience quite faithfully.


    I have done in the past, it was a very very nice looking version.

Friends

LordCrumb hasn't added any friends yet.

Comments

LordCrumb has no profile comments yet. Why not say hello?


All copyrights and trademarks are property of their respective owners. Instead of reading this text, you could be playing Ion Maiden! ;) © 2018 Voidpoint, LLC

Enter your sign in name and password


Sign in options