Duke4.net Forums: asdf33 - Viewing Profile - Duke4.net Forums

Jump to content

Hide message Show message
Welcome to the Duke4.net Forums!

Register an account now to get access to all board features. After you've registered and logged in, you'll be able to create topics, post replies, send and receive private messages, disable the viewing of ads and more!

Reputation: 5 Neutral
Group:
Junior Members
Active Posts:
12 (0.03 per day)
Most Active In:
Bug reports & "help me" threads (8 posts)
Joined:
07-September 18
Profile Views:
647
Last Active:
User is offline Jan 16 2019 01:02 AM
Currently:
Offline

My Information

Age:
Age Unknown
Birthday:
Birthday Unknown
Gender:
Not Telling Not Telling

Contact Information

E-mail:
Private

Posts I've Made

  1. In Topic: BloodGDX (News & Releases)

    06 January 2019 - 01:09 AM

    Thank you so much for making this and RedneckGDX, m210. Playing these games in Dosbox was such a pain. It's absolutely amazing that we can play this in buttery smooth HD resolution now. It feels like a whole new game. An amazing effort to preserve these classics in all their glory.
  2. In Topic: Recent snapshots and OpenGL mode

    18 October 2018 - 03:10 AM

    I'm back after some more testing. It was indeed the new Intel driver that fixed it. With it, I can run any version of eduke. When I downgraded to the old driver, I couldn't get any build past 6664 to run. The newer builds I tested, 7047, 7049 and 7067, still had the same issue, so the patch seemed to have no effect, at least with my graphics adapter.

    For the record:
    Driver version 15.33.46.4885 can't run any eduke build newer than 6664
    Driver version 15.33.47.5059, released 2018-09-18, runs everything

    Damn, that sucks. Had I just waited one more week, the bug would have been fixed. Sorry for that and thanks for your support trying to fix it. Turns out it was Intel's fault the whole time.
  3. In Topic: Recent snapshots and OpenGL mode

    18 October 2018 - 02:22 AM

    It's me again. So I installed and tested the new build and it works great, however I found out that the old, problematic build also works, which shouldn't happen. My theory is that the underlying issue could have been fixed in the Intel graphics driver, since they just released a new version after my post which mentions OpenGL fixes in the changelog. So I'm going to have to downgrade my graphics driver to the previous version to see if the new eduke build would have fixed the problem. Yep, weird. I will keep you updated :)
  4. In Topic: Recent snapshots and OpenGL mode

    10 October 2018 - 10:33 AM

    That's awesome, thanks for patching it! I'll be able to test it in a week when I have access to my old gaming laptop again. I will post the result here.
  5. In Topic: World Tour EDuke32 Compatibility Stopgap

    16 September 2018 - 12:01 AM

    The exact build that introduced the cache space error is eduke32_win32_20180404-6805.7z. It only occurs with the patch installed. The unpatched WT GRP loads fine. Here's my log:
    Spoiler

    I tried to narrow down a working CacheSize parameter range in eduke32.cfg. 160000000 works, 155000000 and below crashes. When I remove the CacheSize parameter from the config, this happens:
    Cachesize = 100663296
    Cacnum = 659
    Cache length sum = 100663296
    ERROR: CACHE SPACE ALL LOCKED UP!
    

    So apparently, it attempts to set a cache size parameter itself that is too low.
    Also, I'm getting this line in the log:
    Unable to open cache file "textures" or "textures.cache": Permission denied

    I thought it could be a file permissions issue, but running eduke32 as admin had no effect.

Friends

asdf33 hasn't added any friends yet.

Comments

asdf33 has no profile comments yet. Why not say hello?


All copyrights and trademarks are property of their respective owners. Instead of reading this text, you could be playing Ion Fury! ;) © 2019 Voidpoint, LLC

Enter your sign in name and password


Sign in options