Duke4.net Forums: Your OpenGL implementation... - Duke4.net Forums

Jump to content

Hide message Show message
Welcome to the Duke4.net Forums!

Register an account now to get access to all board features. After you've registered and logged in, you'll be able to create topics, post replies, send and receive private messages, disable the viewing of ads and more!

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Your OpenGL implementation...

User is offline   Ezepov 

  • 48

#1

Setting video mode 1280x720 (32-bpp fullscreen)
Refresh rate: 60Hz
OpenGL information
NVIDIA Corporation GeForce 8400GS/PCIe/SSE2 3.3.0
Your OpenGL implementation doesn't support the required extensions for persistent stream buffers. Disabling...

eduke32_win32_20180215-6664
and
eduke32_win32_20180216-6668

Windows XP Service Pack 3 build 5.1.2600
Celeron D 3.20Ghz
GeForce 8400GS/PCIe/SSE2 3.3.0
0

User is online   Hendricks266 

  • EDuke32 Senior Developer
  • 6,153

  #2

r6669
1

User is offline   Ezepov 

  • 48

#3

Nice, but low polymost fps :(

r6640 ~ 480 fps
r6671 ~ 380 fps

This post has been edited by Ezepov: 17 February 2018 - 03:43 AM

0

User is online   Trooper Dan 

  • Duke Plus Developer
  • 3,255

#4

View PostEzepov, on 17 February 2018 - 03:22 AM, said:

Nice, but low less ludicrously high polymost fps :(

r6640 ~ 480 fps
r6671 ~ 380 fps


Fixed that for you. :)
0

User is online   Mark 

  • Honored Donor
  • 2,717

#5

I tried 6671 in my Graveyard and Decay folders. In the 32 and 64bit versions if I turn on texture cache with or without compression I get cache failed to load errors for every texture. I deleted the cache file but that made no difference.

In Decay I am also getting many errors like this:

Error on line highres/sprites/bullet.def:3: expecting int32_t, got "definetint"
Error on line highres/sprites/bullet.def:6: expecting int32_t, got "model"

Those 2 lines are standard definetint and model def lines. No idea why eduke is expecting int32_t
Here is a copy of the lines 1-11 from that def file that are causing the errors in the log.
//
definetint 24 255 190 80 0
definetint 25 255 150 80 0
definetint 26 255 255 120 0

model "highres/sprites/bulleteffects/models/props/glass_shard_1.MD3"
{
scale 1
skin { file "highres/sprites/bulleteffects/models/props/glass/100e.png" }
frame { name "Frame0" tile 1031 }
}
So my uneducated guess is a problem somewhere else is manifesting as an error reading the "bullet.def" file

BTW, I didn't test with any other version. Just 6671

This post has been edited by Mark.: 17 February 2018 - 02:47 PM

0

User is offline   Phredreeke 

  • 222

#6

I thought it was due to OP's graphics card not supporting OpenGL 4.4
0

User is online   Mark 

  • Honored Donor
  • 2,717

#7

I installed 6674 into Decay and Graveyard. The definetint errors went away. However, in Graveyard the texture cache errors went away but not in Decay. Again I made sure to delete textures and textures cache file before running eduke32.

In Graveyard I noticed a new warning in the log. "Map warning: have 410 unhandled CLOUDYSKIES ceilings." What would cause that and what is the fix? The map looked fine as it always did.

This post has been edited by Mark.: 18 February 2018 - 12:26 AM

0

User is online   Mark 

  • Honored Donor
  • 2,717

#8

Both of my issues have been fixed with 6675. Thanks.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic


All copyrights and trademarks are property of their respective owners. Instead of reading this text, you could be playing Ion Maiden! ;) © 2018 Voidpoint, LLC

Enter your sign in name and password


Sign in options