Duke4.net Forums: Problem with HRP Polymer - Duke4.net Forums

Jump to content

Hide message Show message
Welcome to the Duke4.net Forums!

Register an account now to get access to all board features. After you've registered and logged in, you'll be able to create topics, post replies, send and receive private messages, disable the viewing of ads and more!

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Problem with HRP Polymer  "Having trouble"

User is offline   forrestmark9 

  • 0

#1

Everytime I load up Duke Nukem 3D Atomic, I get to the menu and everything is white blocks, and when I got ingame the hud is nothing but colored blocks

a picture to show

Posted Image
Posted Image

and here is my txt file

Quote

EDuke32 2.0.0devel 20100704
Using E:/Program Files (x86)/Eduke32/ for game data
Windows 7 (build 6.1.7600) w/ nedmalloc.dll
Initializing DirectDraw...
Searching for game data...
Using 'duke3d.grp' as main game data file.
Using file 'autoload/duke3d.grp/eduke32_mus.zip' as game data.
Using file 'autoload/duke3d.grp/polymer_hrp132.zip' as game data.
Compiling: GAME.CON (151190 bytes)
Including: DEFS.CON (35992 bytes)
Including: USER.CON (45482 bytes)
GAME.CON: In actor `ORGANTIC':
GAME.CON:3968: warning: found `else' with no `if'.
GAME.CON: In state `pigshootenemystate':
GAME.CON:5891: warning: found `else' with no `if'.
Found 2 warning(s), 0 error(s).
Resizing code buffer to 16187*4 bytes
Script compiled in 25ms, 16179*4b, version 1.4+
1918/11264 labels, 321/2048 variables
125 quotes, 207 actors
Initialized 24.0M cache
Loading 'duke3d.def'
warning: defined hightile replacement for empty tile 9000. Maybe some tiles???.art are not loaded?
warning: defined hightile replacement for empty tile 9001.
Definitions file 'duke3d.def' loaded.
Using .RTS file 'DUKE.RTS'
Initializing OSD...
Initializing DirectInput...
- Enumerating attached game controllers
* GAMEPAD: Controller (XBOX 360 For Windows)
Controller has 5 axes, 10 buttons, and 1 hat(s).
Executing "settings.cfg"
Disabling desktop composition...
Setting video mode 1024x768 (32-bit windowed)
Enabling ATI FBO color attachment workaround.
OpenGL Information:
Version: 4.0.10061 Compatibility Profile Context
Vendor: ATI Technologies Inc.
Renderer: ATI Radeon HD 5700 Series
Initializing music...
Initializing sound...
Caching "highres/screen/menu/3281.jpg"
Caching "highres/screen/menu/2456.jpg"
Caching "highres/screen/menu/2499.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/menu/2503.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/menu/2813.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2953.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2944.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2962.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2946.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2940.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2952.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2954.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2955.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2959.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2948.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2958.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2951.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2943.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2947.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2942.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2957.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2956.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/redfont/2960.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/menu/2817.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/menu/2816.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/menu/2815.png"
Caching "highres/screen/menu/2818.png"
Caching "highres/screen/menu/2814.png"
Caching "highres/screen/menu/2819.png"
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2854.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2871.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2858.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2878.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2868.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2874.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2872.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2876.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2854.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2867.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2873.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2870.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2862.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2852.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2829.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2878.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2836.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2867.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!
Caching "highres/screen/fonts/bluefont/2830.png"
Error: glGetTexLevelParameteriv returned GL_FALSE!

Wrote eduke32.cfg
Wrote settings.cfg
Uninitializing DirectInput...
Uninitializing DirectDraw...


This post has been edited by forrestmark9: 19 August 2010 - 02:48 PM

0

User is offline   Hendricks266 

  • Weaponized Autism
  • 6,372

  #2

Damn it, yet another thread about the exact same shit.

Rollback your drivers. ;)
0

User is offline   forrestmark9 

  • 0

#3

View PostHendricks266, on Aug 19 2010, 04:38 PM, said:

Damn it, yet another thread about the exact same shit.

Rollback your drivers. ;)


Sorry if I was too lazy to search the post for the same error
0

User is offline   Tea Monster 

  • Polymancer
  • 2,149

#4

ATI strikes again.
0

User is offline   The Commander 

  • I used to be a Brown Fuzzy Fruit, but I've changed bro...
  • 1,235

#5

I am going to update my drivers and then make another thread complaining of the same shit because I didn't bother to use the search function.

Posted Image
0

User is offline   CruX 

  • 691

#6

View PostTea Monster, on Aug 27 2010, 03:43 PM, said:

ATI strikes again.



View PostThe Commander, on Aug 28 2010, 01:15 AM, said:

I am going to update my drivers and then make another thread complaining of the same shit because I didn't bother to use the search function.


...And to think, if it wasn't for the two of you (three of us, I suppose) the dumb, unnessecary thread could've died! :angry:

rebel without a cause or effect
0

User is offline   Odin 

  • 0

#7

IM NOT LETTING THIS THREAD DIE YET

seems to me that someone should just make a sticky saying "NEW ATI DRIVERS CONFLICT WITH POLYMER+HRP" or something.
0

User is offline   djdori11 

  • -5

#8

damn i also have this problem with lastest eduke and polymer hrp..
what i need to do?

my pc:
amd athlon ii x4 635
ati readon hd5770
windows 7 ultimate 64bit

plz help i want to play this game normaly..
0

User is offline   The Commander 

  • I used to be a Brown Fuzzy Fruit, but I've changed bro...
  • 1,235

#9

Backdate your ATI driver to 10.5

Posted Image
0

User is offline   djdori11 

  • -5

#10

why? can the creator of eduke just fix it? i dont wanna backdate my drivers..
0

User is offline   LeoD 

  • 514

#11

This gets boring.
http://forums.duke4.net/index.php?s=&s...ost&p=52423
Someone should really sum up this ATI shit in a sticky thread with an extra size font that no lazy noob can miss.
Additionally it should be stated that buying Duke3D on GOG does not entitle anyone to assume that Duke4.net is a professional helpdesk.
0

User is offline   The Commander 

  • I used to be a Brown Fuzzy Fruit, but I've changed bro...
  • 1,235

#12

View Postdjdori11, on Sep 6 2010, 05:17 AM, said:

why? can the creator of eduke just fix it? i dont wanna backdate my drivers..

Fix what? They didn't break it, ATI did. :facepalm:

Posted Image
0

User is offline   MusicallyInspired 

  • 3,390

#13

ATI's new drivers suck. They break things not make them better. There's no reason not to roll back.

Roland SC-55 Music Packs
Latest release: Heretic SC-55 Music Pack (12/12/18)
*new* Buy the Mage's Initiation Original Soundtrack on Bandcamp by me!
Buy the P&C Adventure/RPG game Mage's Initiation on Steam, GOG, and Humble
0

User is offline   The Commander 

  • I used to be a Brown Fuzzy Fruit, but I've changed bro...
  • 1,235

#14

View PostMusicallyInspired, on Sep 6 2010, 05:15 PM, said:

There's no reason not to roll back.

Yes there is, the newest drivers don't work right with EDuke32. :facepalm: again

Posted Image
0

User is offline   Jhect 

  • -111

#15

what is wrong with people not wanting to answer questions on a forum? idiots -.- its a simple question. takes 1 sec to answer
0

User is offline   The Commander 

  • I used to be a Brown Fuzzy Fruit, but I've changed bro...
  • 1,235

#16

View PostJhect, on Sep 7 2010, 06:54 AM, said:

what is wrong with people not wanting to answer questions on a forum? idiots -.- its a simple question. takes 1 sec to answer

What? The question has been answered. Ill state it again, "The latest ATI drivers DO NOT WORK with EDuke32"
It is an ATI issue, not EDuke32.

How many more threads and posts do we need on this shit?

Posted Image
0

User is offline   Jhect 

  • -111

#17

View PostThe Commander, on Sep 6 2010, 08:57 PM, said:

What? The question has been answered. Ill state it again, "The latest ATI drivers DO NOT WORK with EDuke32"
It is an ATI issue, not EDuke32.

How many more threads and posts do we need on this shit?


it doesnt matter what the question and problem is. he asked nicely and you guys should calm down a bit. god damn it... it looks like you are tired of still playing dn3d?
0

User is offline   The Commander 

  • I used to be a Brown Fuzzy Fruit, but I've changed bro...
  • 1,235

#18

View PostJhect, on Sep 7 2010, 06:59 AM, said:

it doesnt matter what the question and problem is. he asked nicely and you guys should calm down a bit. god damn it... it looks like you are tired of still playing dn3d?

That is because the answer to the problem was already in the thread for the OP.
Then he comes along and asks the same question without even reading or searching. Then goes on to bash the devs of EDuke and tell them to fix a problem that ATI introduced.

Posted Image
0

User is offline   Honza 

  • 12

#19

View PostThe Commander, on Sep 5 2010, 03:37 PM, said:

Backdate your ATI driver to 10.5


no need to - just disable HRP for a while go to video settings and change filtering from bilinear/trilinear to linear (I guess). Quit the game and turn on HRP again, it should work fine and PQ doesn't really suffer
0

User is offline   MusicallyInspired 

  • 3,390

#20

View PostThe Commander, on Sep 6 2010, 01:49 PM, said:

Yes there is, the newest drivers don't work right with EDuke32. :facepalm: again


Read what you quoted again. And feel stupid.

View PostMusicallyInspired, on Sep 6 2010, 12:15 AM, said:

There's no reason not to roll back.


Your double-negative comprehending powers are weak.

Roland SC-55 Music Packs
Latest release: Heretic SC-55 Music Pack (12/12/18)
*new* Buy the Mage's Initiation Original Soundtrack on Bandcamp by me!
Buy the P&C Adventure/RPG game Mage's Initiation on Steam, GOG, and Humble

This post has been edited by MusicallyInspired: 06 September 2010 - 06:14 PM

0

User is offline   The Commander 

  • I used to be a Brown Fuzzy Fruit, but I've changed bro...
  • 1,235

#21

That's what I get for posting on these forums after work and being tired. heh

Posted Image
0

User is offline   Carnal063 

  • 0

#22

View PostThe Commander, on Sep 7 2010, 10:39 AM, said:

That's what I get for posting on these forums after work and being tired. heh



just one question, i have the same problems with the white boxes. But i cant find that damn Options thingy? i open EDuke32 but i find nothing...so where do i put HRP to max?
0

User is offline   -origami- 

  • 0

#23

Just registered to say I was having the same Ati related problems as the other posters.
I remedied the problem by following Honza7's instructions but changed the filtering option to NEAREST and it worked.
0

User is online   0815Jack 

  • 13

#24

View Post-origami-, on Sep 7 2010, 03:56 PM, said:

Just registered to say I was having the same Ati related problems as the other posters.
I remedied the problem by following Honza7's instructions but changed the filtering option to NEAREST and it worked.


you are right..... "linear" also works....
0

User is offline   Honza 

  • 12

#25

View Post0815Jack, on Sep 7 2010, 05:07 PM, said:

you are right..... "linear" also works....


I'm glad I was able to help :lol:

This post has been edited by Honza7: 07 September 2010 - 02:28 PM

0

User is offline   djdori11 

  • -5

#26

well i did the linear and i dont have now that white things but i have this problem:
http://img191.imageshack.us/img191/3105/ed...91113171504.png
oh and the game is slow and lags on my gaming computer :)
and i played sometime and its crashed..
i hope that sometime the eduke and polymerhrp will be perfect..

This post has been edited by djdori11: 11 September 2010 - 02:58 AM

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic


All copyrights and trademarks are property of their respective owners. Instead of reading this text, you could be playing Ion Maiden! ;) © 2018 Voidpoint, LLC

Enter your sign in name and password


Sign in options