Duke4.net Forums: BobaFett.map save / load issues - Duke4.net Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

BobaFett.map save / load issues

User is offline   Jamesfff 

#1

Why, when I try to save while playing bobafett.map (and ONLY bobafett.map) do I get a crash and the following in eduke23.log:
EDuke32 r9257-93f62bbad
Built Sep  7 2020 18:58:36, GCC 10.0.0, 64-bit 
Using C:/Duke3D/ for game data
Running on Windows 10 (build 10.0.19041)
Initialized 1ms system timer
CPU:     	Intel(R) Core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40GHz
Initializing SDL 2.0.13
Searching for game data...
Using C:/Duke3D/duke3d_voxels/ for game data
Using "DUKE3D.GRP" as main game data file.
Using group file "autoload/duke3d_sc55.zip".
Using group file "autoload/DUKE3D.GRP/hudicons.zip".
Compiling: EDUKE.CON (209 bytes)
Including: game.con (151190 bytes)
Including: DEFS.CON (35992 bytes)
Including: USER.CON (45482 bytes)
USER.CON:844: warning: sound 261 already defined (hydro43.voc)
USER.CON:873: warning: sound 323 already defined (aisle402.voc)
game.con: In actor `ORGANTIC':
game.con:3967: warning: found `else' with no `if'
game.con: In state `pigshootenemystate':
game.con:5890: warning: found `else' with no `if'
Including: scripts/freezeammo.con (539 bytes)
Including: scripts/holoduke.con (636 bytes)
Found 4 warning(s), 0 error(s).
Compiled 138352 bytes in 264ms
Initialized 96.0M cache
Loading "duke3d.def"
Duke3D Maphacks r727
....Duke3D Voxel Pack v1.3 pre4
.......
Definitions file "duke3d.def" loaded in 304 ms.
Sound hlminhal.voc(#23) not found!
Sound hlmexhal.voc(#24) not found!
Sound yes.voc(#45) not found!
Sound fan.voc(#77) not found!
Sound hover.voc(#80) not found!
Sound turrrm.voc(#145) not found!
Sound turrrg.voc(#146) not found!
Sound turrat.voc(#147) not found!
Sound b3atk01.voc(#152) not found!
Sound turrpn.voc(#161) not found!
Sound turrdy.voc(#162) not found!
Sound b3atk01.voc(#176) not found!
Sound vpiss2.voc(#182) not found!
Sound jacuzzi2.voc(#322) not found!
Sound joke.voc(#397) not found!
Initializing OSD...
Loaded game controller database
No game controllers found
Executing "settings.cfg"
Executing "autoexec.cfg"
Setting video mode 320x200 (0-bpp windowed)
Refresh rate: 60.00Hz
OpenGL information
 NVIDIA Corporation GeForce GTX 750 Ti/PCIe/SSE2 4.6.0 NVIDIA 456.71
Setting video mode 1920x1080 (8-bpp fullscreen)
Refresh rate: 60.00Hz
Initializing sound: SDL WASAPI driver on USB Audio CODEC : 44.1 KHz stereo with 128 voices
Initializing MIDI driver: AdLib OPL3 emulation
Cache time: 14ms
User Map: /User_Maps/Bobafett.map
Cache time: 0ms
User Map: /User_Maps/Bobafett.map
Wrote eduke32.cfg
Wrote settings.cfg
couldn't find savegame label p
 
Wrote eduke32.cfg
Wrote settings.cfg

and when I try to load the game that, it turned out was in fact saved, do I get a crash and the following in eduke23.log:
EDuke32 r9257-93f62bbad
Built Sep  7 2020 18:58:36, GCC 10.0.0, 64-bit 
Using C:/Duke3D/ for game data
Running on Windows 10 (build 10.0.19041)
Initialized 1ms system timer
CPU:     	Intel(R) Core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40GHz
Initializing SDL 2.0.13
Searching for game data...
Using C:/Duke3D/duke3d_voxels/ for game data
Using "DUKE3D.GRP" as main game data file.
Using group file "autoload/duke3d_sc55.zip".
Using group file "autoload/DUKE3D.GRP/hudicons.zip".
Compiling: EDUKE.CON (209 bytes)
Including: game.con (151190 bytes)
Including: DEFS.CON (35992 bytes)
Including: USER.CON (45482 bytes)
USER.CON:844: warning: sound 261 already defined (hydro43.voc)
USER.CON:873: warning: sound 323 already defined (aisle402.voc)
game.con: In actor `ORGANTIC':
game.con:3967: warning: found `else' with no `if'
game.con: In state `pigshootenemystate':
game.con:5890: warning: found `else' with no `if'
Including: scripts/freezeammo.con (539 bytes)
Including: scripts/holoduke.con (636 bytes)
Found 4 warning(s), 0 error(s).
Compiled 138352 bytes in 272ms
Initialized 96.0M cache
Loading "duke3d.def"
Duke3D Maphacks r727
....Duke3D Voxel Pack v1.3 pre4
.......
Definitions file "duke3d.def" loaded in 367 ms.
Sound hlminhal.voc(#23) not found!
Sound hlmexhal.voc(#24) not found!
Sound yes.voc(#45) not found!
Sound fan.voc(#77) not found!
Sound hover.voc(#80) not found!
Sound turrrm.voc(#145) not found!
Sound turrrg.voc(#146) not found!
Sound turrat.voc(#147) not found!
Sound b3atk01.voc(#152) not found!
Sound turrpn.voc(#161) not found!
Sound turrdy.voc(#162) not found!
Sound b3atk01.voc(#176) not found!
Sound vpiss2.voc(#182) not found!
Sound jacuzzi2.voc(#322) not found!
Sound joke.voc(#397) not found!
Initializing OSD...
Loaded game controller database
No game controllers found
Executing "settings.cfg"
Executing "autoexec.cfg"
Setting video mode 320x200 (0-bpp windowed)
Refresh rate: 60.00Hz
OpenGL information
 NVIDIA Corporation GeForce GTX 750 Ti/PCIe/SSE2 4.6.0 NVIDIA 456.71
Setting video mode 1920x1080 (8-bpp fullscreen)
Refresh rate: 60.00Hz
Initializing sound: SDL WASAPI driver on USB Audio CODEC : 44.1 KHz stereo with 128 voices
Initializing MIDI driver: AdLib OPL3 emulation
Loaded map hack file "maphacks/3drealms/E1L1.mhk"
Cache time: 12ms
E1L1: HOLLYWOOD HOLOCAUST
Wrote eduke32.cfg
Wrote settings.cfg
Gv_WriteSave(): wrote 17542 bytes extended data at offset 0x0004840c
Saved: duke3d_voxels/save0002.esv
Game Saved
Cache time: 6821ms
User Map: /User_Maps/Bobsp1.map
Wrote eduke32.cfg
Wrote settings.cfg
Gv_WriteSave(): wrote 17542 bytes extended data at offset 0x0005e697
Saved: duke3d_voxels/save0003.esv
Game Saved
couldn't find savegame label ÿÿÿÿC:\Duke3D\User_Maps\*
 
Wrote eduke32.cfg
Wrote settings.cfg



0

User is online   Danukem 

  • Duke Plus Developer

#2

This crash bug actually affects many maps, not just that one. It was fixed on October 21st, but unfortunately there is some kind of problem which prevents regular builds of EDuke32 from automatically compiling. So, if you use the latest build in synthesis, it is fixed but you have to use a debug build until they fix the compiling issue.
0

User is offline   Jamesfff 

#3

View PostDanukem, on 30 October 2020 - 12:58 AM, said:

This crash bug actually affects many maps, not just that one. It was fixed on October 21st, but unfortunately there is some kind of problem which prevents regular builds of EDuke32 from automatically compiling. So, if you use the latest build in synthesis, it is fixed but you have to use a debug build until they fix the compiling issue.


Thanks for the heads up. I'd rather use a regular build, though.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic


All copyrights and trademarks not owned by Voidpoint, LLC are the sole property of their respective owners. Play Ion Fury! ;) © Voidpoint, LLC

Enter your sign in name and password


Sign in options