Duke4.net Forums: Can't send a PM - Duke4.net Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Can't send a PM

User is offline   Micky C 

  • Honored Donor

#1

So when I try sending a PM reply here on the forums, I get an error as shown in the screenshot below. I've tried in Safari and Google chrome on MacOS, as well as in Safari on iOS.

https://i.imgur.com/QBhJOt5.png
1

User is online   ck3D 

#2

Just to report, PM's have been working for me, actually I successfully sent a few around the time you posted this thread, also using Safari on both MacOS and iOS. Maybe it's account-related?

This post has been edited by ck3D: 07 October 2020 - 04:39 AM

0

User is offline   Lunick 

  • Snazzy Ex Tazzy

#3

I was able to send you a PM
0

User is offline   Danukem 

  • Duke Plus Developer

#4

At least one other user has been getting the database error message.
0

User is offline   Jimmy 

  • Let's go Brandon!

#5

I got the same error when I tried to post the time crystals thread.
1

User is offline   Danukem 

  • Duke Plus Developer

#6

View PostJimmy, on 07 October 2020 - 02:53 PM, said:

I got the same error when I tried to post the time crystals thread.


Hank too with various threads, so that's at least three people now.
1

User is offline   Micky C 

  • Honored Donor

#7

Yeah I can receive them but not send them.
0

User is offline   Hank 

#8

Testing :)

I can post here, wow.
Can't post on other posts, too many to name and also can't send messages ...

This post has been edited by Hank: 08 October 2020 - 07:49 AM

0

User is offline   Mark 

#9

Hank, If you weren't such a radical right wing extremist... :)

This post has been edited by Mark: 09 October 2020 - 09:40 AM

0

User is offline   Player Lin 

#10

Can't post on the other thread (the Doom corner thread in General Gaming subforum), database error.

Was using Firefox but changed to Chrome still not working...

EDIT:
Then I decided post a shorter post and it posted successfully.

EDIT2: I can put my long post back into the "shorter post" with "Edit" function without any of problems, that's weird.

This post has been edited by Player Lin: 10 October 2020 - 06:16 AM

1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic


All copyrights and trademarks not owned by Voidpoint, LLC are the sole property of their respective owners. Play Ion Fury! ;) © Voidpoint, LLC

Enter your sign in name and password


Sign in options