Duke4.net Forums: eDuke32 Old MP not working on LAN; not connecting - Duke4.net Forums

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

eDuke32 Old MP not working on LAN; not connecting

User is online   Striker 

  • Auramancer

#31

View PostMarscaleb, on 03 July 2019 - 07:00 AM, said:

The issue I was having wasn't really about the discord launcher code, it was eDuke itself perma-crashing on some of my machines. That's what I'm hoping gets fixed before next year's con.

If you can, get me a crash.log from one of those machines.
-1

User is offline   Radar 100 Watts 

  • Zionist Shill

#32

Someone sent me this old pic on discord. It made me feel so sad and nostalgic. :dukecry:

35 PLAYERS ONLINE

https://i.imgur.com/70kIPu9.png


So many names that I haven't seen in years. When will we rule like the old days again? https://www.thegearpage.net/board/smilies/cry.gif

This post has been edited by Gaydar: 04 July 2019 - 04:27 PM

1

User is online   Striker 

  • Auramancer

#33

Why the hell was I downvoted for trying to help someone? I needed the crash.log from one of the machines EDuke32-OldMP was crashing on, so I could figure out where to begin looking in an attempt to fix it. Really have been wanting to get this thing sorted out so other people don't run into any problems.

This post has been edited by Striker: 06 August 2019 - 12:21 AM

0

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic


All copyrights and trademarks not owned by Voidpoint, LLC are the sole property of their respective owners. Play Ion Fury! ;) © Voidpoint, LLC

Enter your sign in name and password


Sign in options